Usein kysytyt kysymykset

Hintaan sisältyvät seuraavat asiat:

  • ruokien toimitus ellei erillistä toimitusmaksua ole mainittu
  • ruokien esille laitto buffetpöytään
  • astiasto, jos sitä ei ole juhlapaikalla käytettävissä

Astiastoon kuuluvat seuraavat ennakkoon sovitut astiat varatulle henkilömäärälle (ns. yksinkertainen astiasto):

  • ruokalautaset
  • aterimet
  • vesilasit
  • vesikannut
  • kahviastiasto
  • viinilasit 1 kpl/hlö
  • avec lasit
  • kuohuviinilasit
  • servetit

Tarjoiluhenkilökunta on paikalla huolehtimassa tarjoilun, ruokailun ja kahvituksen sujumisesta ja aikataulusta sovitun mukaisesti:

  • juhlapöytien liinoitus, kattaminen ja muut tarjoiluun liittyvät esivalmistelut
  • buffetpöydän esille laitto
  • alkumaljojen, ruokajuomien ja avec juomien esillepano/tarjoilu
  • astioiden kerääminen pöydistä
  • juhla-ja tarjoilupöytien siisteydestä huolehtiminen
  • tarjoilijoiden työskentelytilan/keittiön siistiminen siihen kuntoon kun se saapuessa oli sekä juhlatilan käytettyjen astioiden pesu ja paikalleen laittaminen
  • cateringin omien roskien poisvienti

Lopullinen henkilömäärä ja erityisruokavaliot / allergiat tulee ilmoittaa 10 päivää ennen tilaisuutta. Viime hetken muutoksia on mahdollista tehdä vielä viimeistään 1 viikkoa ennen varauspäivää.
Isommissa juhlissa / tilaisuuksissa arviota sen hetkisestä henkilömäärästä tarvittaisiin n. 1 kuukautta ennen juhlapäivää.

Varauksen tekoa varten tarvitaan juhlapaikan osoite / juhlapaikka, tieto tilaisuuden aloitusajasta / ruokailun ajasta, valittu menu / toiveenne menusta onko juhlapaikalla käytössä astiat ruokailua varten vai onko niille tarvetta kauttamme, onko tarjoilijalle tarvetta huolehtimaan ruokailun sujuvuudesta yms. vai riittääkö, että ruoat toimitetaan juhlapaikalle. Lisäksi tarvitaan varaajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).