Hintaan sisältyvät seuraavat asiat:
- ruokien toimitus ellei erillistä toimitusmaksua ole mainittu
- ruokien esille laitto
- sovittu astiasto ruokailuun
Astiastoon kuuluvat seuraavat ennakkoon sovitut astiat varatulle henkilömäärälle (ns. yksinkertainen astiasto):
- ruokalautaset
- aterimet
- vesilasit
- vesikannut
- viinilasit 1kpl/hlö
- kahviastiasto
- avec lasit
- kuohuviinilasit
- servetit
Tarjoiluhenkilökunta on paikalla huolehtimassa tarjoilun, ruokailun ja kahvituksen sujumisesta ja aikataulusta sovitun mukaisesti:
- juhlapöytien liinoitus, kattaminen ja muut tarjoiluun liittyvät esivalmistelut
- buffet pöydän esillelaitto
- alkumaljojen, ruokajuomien ja avec juomien esillepano/tarjoilu
- astioiden kerääminen pöydistä
- juhla-ja tarjoilupöytien siisteydestä huolehtiminen
- tarjoilijoiden työskentelytilan/keittiön siistiminen siihen kuntoon kun se saapuessa oli, sekä juhlatilan käytettyjen astioiden pesu ja paikalleen laittaminen
- cateringin omien roskien poisvienti
Ihan lopullinen henkilömäärä ja mahdolliset erityisruokavaliot / allergiat tulee ilmoittaa viimeistään 1 viikkoa ennen varauspäivää. Isommissa juhlissa / tilaisuuksissa arviota sen hetkisestä henkilömäärästä tarvittaisiin n. 1 kuukautta ennen juhlapäivää.
Varauksen tekoa varten tarvitaan juhlapaikan osoite / juhlapaikka, tieto tilaisuuden aloitusajasta / ruokailun ajasta, valittu menu / toiveenne menusta onko juhlapaikalla käytössä astiat ruokailua varten vai onko niille tarvetta kauttamme, onko tarjoilijalle tarvetta huolehtimaan ruokailun sujuvuudesta yms. vai riittääkö, että ruoat toimitetaan juhlapaikalle. Lisäksi tarvitaan varaajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).