Tapahtumat

Tapahtumat-valikoimastamme löydät varmasti tapahtumasi herkutteluun parhaiten sopivaa viihdykettä sekä apua isompien kokonaisuuksien toteutuksessa. Yhteistyökumppanimme toteuttavat niin suuret kuin pienetkin juhlat. Tarjontamme mahdollistaa ohjelmaksi myös tavallisesta poikkeavaa!

Tutustu ohjelmapalveluiden lisäksi maistuviin Menuihimme sekä upeisiin juhlatiloihin Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Tapahtumatuotanto InSitu

Tapahtumatuotanto InSitu Oy on tamperelainen tapahtumajärjestäjä ja kahden tapahtuma-alan konkarin yhteinen unelma. Autamme yrityksiä kehittämään tapahtumia suuntaan, jossa niistä tulee entistä merkittävämpiä toimenpiteitä menestymisen tiellä. Olemme siellä missä apua tarvitaan, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

Yhteystiedot

Tommi Saarela
tommi.saarela@insitu.fi
puh. 044 504 4550

Ari Kauppinen
ari.kauppinen@insitu.fi
puh. 040 570 1808

www.insitu.fi

Tapahtumatuotanto Tapaus

Tapaus luo kohtaamisia. Tapaus on tapahtumatoimisto, joka uskoo menestyvän bisneksen syntyvän ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Tapaamiset rakentavat tehokkaimmin luottamusta ja luovat pitkiä ja menestyksekkäitä bisnessuhteita.

Tapaus on erikoistunut yritystilaisuuksien järjestämiseen. Oli kysymyksessä sitten lanseeraus, seminaari, koulutus, pikkujoulu, tykypäivä tai mikä tahansa muu tapahtuma, autamme löytämään luovan ja innovatiivisen ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne ja tavoitteisiinne.

Yhteystiedot

Minna Vilkko
Project Manager
+358 44 988 6456
minna.vilkko@tapaus.fi

www.tapaus.fi

Room Escape Finlayson Event Lounge

Tampereella Finlaysonilla Itäisen kadun päässä, ylimmässä kerroksessa (5.krs, Tehdasrakennus 9) sijaitsee uusi Event Lounge, jossa on kahdeksan uutta pelihuonetta. Isommille ryhmille saadaan jopa 48 henkilöä samaan aikaan pelaamaan. Yrityksille tiloista löytyy kaksi huippuvarusteltua neuvottelutilaa ja catering-palvelu. Aulassa voi nauttia upeista Näsijärven maisemista.

Kaikki pelihuoneemme on suunniteltu niin, että voit huoletta ottaa myös perheen pienimmät mukaan. Huoneissa ei ole mitään pelottavaa. Finlaysonin toimipiste on esteetön.

Room Escape pakopelihuoneet on hauska tapa viettää syntymäpäivät, polttarit, tyky-päivät, tiimikehitykset, asiakastapahtumat ja kaveri-illat. Tilaisuudesta riippumatta, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti. Tervetuloa viihtymään!

Yhteystiedot

www.roomescape.fi