Tapahtumat

Tapahtumat-valikoimastamme löydät varmasti tapahtumasi herkutteluun parhaiten sopivaa viihdykettä. Tapahtumapalvelumme kattavat niin suuret kuin pienetkin juhlat. Tarjontamme mahdollistaa ohjelmaksi myös tavallisesta poikkeavaa!

Tutustu ohjelmapalveluiden lisäksi maistuviin Menuihimme sekä upeisiin juhlatiloihimme Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Tapahtumatuotanto InSitu

Tapahtumatuotanto InSitu Oy on tamperelainen tapahtumajärjestäjä ja kahden tapahtuma-alan konkarin yhteinen unelma. Autamme yrityksiä kehittämään tapahtumia suuntaan, jossa niistä tulee entistä merkittävämpiä toimenpiteitä menestymisen tiellä. Olemme siellä missä apua tarvitaan, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

Yhteystiedot


Tommi Saarela
tommi.saarela@insitu.fi
puh. 044 504 4550

Ari Kauppinen
ari.kauppinen@insitu.fi
puh. 040 570 1808

www.insitu.fi

Tapahtumatuotanto Tapaus

Tapaus luo kohtaamisia. Tapaus on tapahtumatoimisto, joka uskoo menestyvän bisneksen syntyvän ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Tapaamiset rakentavat tehokkaimmin luottamusta ja luovat pitkiä ja menestyksekkäitä bisnessuhteita.

Tapaus on erikoistunut yritystilaisuuksien järjestämiseen. Oli kysymyksessä sitten lanseeraus, seminaari, koulutus, pikkujoulu, tykypäivä tai mikä tahansa muu tapahtuma, autamme löytämään luovan ja innovatiivisen ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne ja tavoitteisiinne.

Yhteystiedot

Minna Vilkko
Project Manager
+358 44 988 6456
minna.vilkko@tapaus.fi

www.tapaus.fi