Tilaa pitopalvelu

Miltä sinusta kuulostaisi, jos vieraasi kehuisivat juhliasi ja maistuvaa ruokaa vielä vuosia juhlien jälkeen?

Me voimme auttaa sinua hyvien juhlien järjestämisessä toimittamalla sinne herkulliset ruoat iloisten tarjoilijoiden kera.

Hienoa, että olet löytänyt tämän sivun! Jos et vielä tunne meitä, ei se mitään! Haluan sanoa sinulle heti kättelyssä, että teemme tätä hommaa koko sydämestämme ja takaamme, että tekemämme ruoka on kerrassaan mainiota ja sitä on aina riittävästi.

Olen nimittäin kuullut kauhutarinoita ruoan loppumisesta kesken muuten loistavien juhlien. Tällaista ongelmaa et kohtaa meidän kanssamme, koska olemme yhdistäneet voimamme muutaman huippukokin kesken. Kokkeina toimivat minun, Mikon, lisäksi myös Vesa P, Hannu, Vesa H, Joonas, Mira, Julia, Nikolas ja Yoni. Jos tykkäsit ravintolan ruoasta, tykkäät varmasti myös pitopalvelumme herkuista.

”Pitopalvelun pitää pystyä toimittamaan riittävästi herkullista ruokaa, eikä se saa maksaa liikaa.”

Yksi salaisista aseistamme on laadukkaat raaka-aineet. Me lähdemme täällä 4Cateringissa siitä, että ruoan pitää olla herkullista ja herkullista ruokaa saadaan, kun kokkimme loihtivat ne laadukkaista raaka-aineista.

Jos tämä kuulostaa sinusta hyvältä, täytä alla oleva lomake ja palaamme asiaan nopeasti. Varauksia on tehty jo tulevalle vuodelle, joten suosittelen lomakkeen täyttämistä pikapuoliin!

Kun olet täyttänyt lomakkeen, lähetämme sinulle menuvaihtoehtoja ja sovimme yksityiskohdista.


OTA YHTEYTTÄ

Juhlien järjestäminen on näin helppoa

  • PP dot KK dot VVVV
  • Osoite, postinumero ja kunta
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.