HÄÄJUHLAN INFO PAKETTI

JUHLAPÄIVÄN MENU / HENKILÖMÄÄRÄ JA ERITYISRUOKAVALIOT:

Menu on hyvä olla lukittuna viimeistään 30 vuorokautta ennen juhlaa.

Lopullinen henkilömäärä ja erityisruokavaliot / ruoka-allergiat tarvitaan 10 päivää ennen tilaisuutta. Viime hetken muutoksia pystyy vielä tekemään 1 viikkoa ennen juhlapäivää.

Ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot huomioidaan

Pöytään tulevaan menuun on merkitty yleisimmät erikoisruokavaliot:

L = laktoositon

M=Maidoton

G= Gluteeniton

VEG=Vegaaninen

JUOMATARJOILU:

Juhlan alkoholijuomat on asiakkaan hankittava itse. Myös alkoholittomat juomat voi hankkia itse.

Mikäli tilaukseen kuuluu tarjoilija tulee ruokapöytiin tarjolle vettä. Tarjoilijat hoitavat myös muiden juomien esille laiton sekä tarjoilun sovitusti.

Tarvittaessa kauttamme on saatavilla ruokailun yhteyteen veden lisäksi (Maito 1,00€/hlö / Mehu 0,5€/hlö /Kotikalja 1,5€/hlö)

Tarjoilijat hoitavat alkumaljojen tarjoilun sovitun aikataulun mukaisesti.

Jos teiltä on tulossa ruokailun yhteyteen tarjolle ruokajuomaksi viiniä, tarjoilijat huolehtivat niiden tarjoilusta / esille laitosta sovitusti. Jos viinit ovat pulloissa, tarjoilijat ovat yleensä tarjoilleet viiniä 1 – 2 kaatoa pöytiin ja jättäneet sen jälkeen pullot pöytiin. Jos viinit ovat hanapakkauksissa, on ne laitettu esille erilliseen juomapöytään.

Mahdolliset avec juomat tarjoilijat kattavat kahvipöydän yhteyteen.

ASTIAT / PÖYTÄLIINAT / SERVETIT:


Jos juhlapaikalla ei ole käytettävissä astiastoa ruokailua ja kahvitusta varten ja ne tulevat kauttamme, on meiltä saatavilla menun hintaan sisältyväksi seuraavat (kaikkia varataan 1kpl/hlö):

– ruokalautaset
– aterimet
– kahviastiasto (kahvikuppi, – tassi, pikkulusikka ja pienet lautaset kakkua varten)
– vesikannut (juhlan henkilömäärän mukaan tarvittava määrä)
– vesilasi
– kuohuviinilasi (jos tilaisuudessa tarjoillaan alkumalja)
– viinilasit (jos tilaisuudessa tarjoillaan viiniä)
– aveclasit (jos tilaisuudessa tarjoillaan avecjuomia)

-pöytäliinat tarvittaessa 9,00€/kpl (valkoiset, kankaiset, koko n. 130 cm x n. 220 cm)
-kankaisia lautasliinoja (valkoiset) vuokrattavissa tarvittaessa hintaan 1,50 €/kpl.

Lisälaseja saatavilla tarvittaessa erikseen hintaan 0,50 €/kpl.

Lautasliinat ruokailua varten saatavilla ilman erillistä veloitusta. Ne ovat valkoiset paperiset ja niissä on mustalla 4Cateringin logo.

Mikäli juhlapaikalla on vajavainen astiasto on laseja yms mahdollista saada täydentämään astiastoa

ASTIASTON TARVE TULEE VAHVISTAA TILAUKSEN VAHVISTUKSEN YHTEYDESSÄ

TARJOILIJOIDEN MÄÄRÄ / MITÄ TARJOILIJOIDEN TYÖTEHTÄVIIN KUULUU:

Juhlaan tarvitaan tarjoilijoita seuraavasti: 1 tarjoilija jokaista 40 vierasta kohden (esim. 40 vierasta = 1 tarjoilija, 41–80 vierasta = 2 tarjoilijaa jne.) Tarjoilijoiden tarve tulee vahvistaa varauksen vahvistuksen yhteydessä

Tarjoilijat saapuvat juhlapaikalle valmistelemaan juhlaa 2-2,5 tuntia ennen ensimmäisten vieraiden saapumista. Tarjoilijoiden veloitus on 39,00€/tunti/kpl (Pyhäpäivät 55,00€/tunti/kpl)

– Juhlapöytien liinoitus sovitusti, kattaminen ja muut tarjoiluun liittyvät esivalmistelut

– Alkumaljojen tarjoilua

– Buffetpöydän esille laitto kokin kanssa ruokailua ja kahvitusta varten

– Ruoka- ja tarjoilupöytien siisteydestä huolehtiminen

– Asiakkaan hankkimien juomien tarjoilu sekä esille laitto

– Astioiden / tiskien pois kerääminen pöydistä

– Juhlatilan keittiötilan / tarjoilijoiden työskentelytilan siistiminen siihen kuntoon kuin se oli heidän saapuessaan

– Jos juhlatilassa on astiasto käytettävissä, juhlatilan käytettyjen astioiden pesu ja paikoilleen laittaminen ennen pois lähtöä

– Cateringin omien roskien pois vienti

JUHLAN AIKATAULUN SUUNNITTELU (HUOMIOIKAA SEURAAVAT ASIAT):

– Tarjoilijat saapuvat juhlapaikalle valmistelemaan noin 2 – 2,5 tuntia ennen vieraiden saapumista.

– Ruokailun jälkeen tarjoilijat keräävät ruokailun astiat / tiskit pois ja valmistelevat kahvituksen valmiiksi (noin 0,5 – 1 tuntia). Kahvitukseen riittää ajaksi noin 1 tunti.

– Ruokailua varten suosittelemme varaamaan aikaa noin 1,5-2 tuntia + kahvitus n. 1 tunti.

ILMOITTAKAA MEILLE VARAUKSEN VAHVISTUKSEN YHTEYDESSÄ:

– juhlan alustava aikataulu / ohjelma,

– ennakkotietoja sen hetkisestä henkilömäärästä,

– tiedon pöytäliinojen ja astiaton/lasien tarpeesta.

-tarjoilijoiden tarve

OHJELMASTA / AIKATAULUSTA 30 VUOROKAUTTA ENNEN JUHLAA ILMOITATTEHAN MEILLE:

-Juhlan tarkempi aikataulu / ohjelma

-Ennakkotietoja sen hetkisestä henkilömäärästä

-Mahdollinen iltapalatilaus ja monellekko hengelle se varataan? (Poistuuko osa vieraista ennen iltapalaa)

-Tuleeko ruokailun yhteyteen viinitarjoilua ja ovatko viinit hanapakkauksissa vai pulloissa? Tulevatko viinipullot pöytiin?

– Tuleeko kahvituksen yhteyteen Avec juomia?

-Jos astiat tulevat kauttamme niin mille laseille on tarvetta?

-Pöytäliinojen määrä mikäli ne tulevat kauttamme?

-Onko tarjoilijoille tarvetta enää kahvituksen jälkeen, kun astiat / tiskit on saatu kerättyä pois ?

Tarjoilijat huolehtivat ennakkoon ilmoitetun aikataulunne toteutumisesta. Mitä enemmän tiedämme juhlanne kulusta ennakkoon, sitä paremmin pystymme teitä paikan päällä palvelemaan

RUOKAILUSTA JÄÄNEET RUOAT:

Ruokailusta jääneitä ruokia on mahdollista saada jatkokäyttöön, kunhan ilmoitatte siitä meille ennakkoon (viimeistään 4 päivää ennen tilaisuutta, jotta tieto välittyy varmasti myös paikan päälle saapuvalle tarjoilijalle).  Jääneitä ruokia varten tuottehan tällöin juhlapaikalle valmiiksi astioita, joihin ruoat voidaan siirtää ruokailun jälkeen.

Huomioittehan, että ruoat ovat olleet jo kertaalleen esillä ja niiden jatkokäyttö jää tällöin teidän omalle vastuullenne.

LASKUTUS:

Laskun lähetämme tilaisuuden jälkeen sähköpostilla. Laskua varten tarvitsemme maksajan nimen, osoitteen, henkilötunnuksen ja sähköpostiosoitteen. Laskun maksajan luottotiedot tarkistetaan. Lasku lähetetään sähköpostilla. Henkilötunnuksen voi ilmoittaa puhelimella viimeistään 7 vuorokautta ennen. Laskun maksuaika on 7 päivää.

Myös ennakkolaskutus onnistuu tarvittaessa.

VARAUKSEN PERUMINEN:

Tilaus on maksuttomasti peruttavissa viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta.