Arvostelu testi

”Kiitos 4 Cateringille erinomaisesta palvelusta ja herkullisesta menuusta häissämme! Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ruoka sai myös vierailtamme paljon kehuja. Suosittelemme lämpimästi 4 Cateringin pitopalvelu- ja tarjoilupalveluita!”

– Taru

”Olin vieraana Pyynikin Panimolla järjestetyissä juhlissa.Pitopalvelu 4Catering kautta tarjotut ruoat olivat piste iin päälle juhlissa. Kaikki ruoat olivat todella maittavia ja laadukkaista raaka-ainesta valmistettuja. Kuulin muiltakin vierailta pelkkiä kehuja tarjoiluista. Erityiskiitokset haluan myös esittää tarjoilijoille! Kaikki sujui todella hienosti ja tarjoilijat olivat niin ilosia koko illan. Jäi hyvä mieli ja aion ehdottomasti käyttää 4Cateringiä kun tarve tulee. Suosittelen lämpimästi!”

– Anna

”Kiitos tuhannesti häidemme cateringistä. Kaikki sujui loistavasti! Etukäteen saimme mainioita ehdotuksia menuun ja olitte kärsivällisiä ja avuliaita asiakaspalvelijoita. Menumme oli gourmet-menestys ja ruoka niin hyvää, ettei sanotuksi saa. Kaikki vieraamme olivat mauista ja esillepanosta haltioituneita. Tyylikäs tarjoilutapanne oli vielä piste i:n päälle. Luomuainesten ja lähituotteiden käytöstä erityistä kiitosta. Illan mittaan henkilökuntanne palveli ammattimaisesti myös sellaisissa käänteissä, mitä emme olleet osanneet ennakoida.”

– Anna