Miltä sinusta kuulostaisi, jos vieraasi kehuisivat juhliasi ja maistuvaa ruokaa vielä vuosia juhlien jälkeen?

Me voimme auttaa sinua hyvien juhlien järjestämisessä toimittamalla sinne herkulliset ruoat iloisten tarjoilijoiden kera. :)

Hienoa, että olet löytänyt tämän sivun! Jos et vielä tunne meitä, ei se mitään! Haluan sanoa sinulle heti kättelyssä, että teemme tätä hommaa koko sydämestämme ja takaamme, että tekemämme ruoka on kerrassaan mainiota ja sitä on aina riittävästi.

Olen nimittäin kuullut kauhutarinoita ruoan loppumisesta kesken muuten loistavien juhlien. Tällaista ongelmaa et kohtaa meidän kanssamme, koska olemme yhdistäneet voimamme neljän huippukokin kesken. Kokkeina toimivat minun, Mikon, lisäksi myös Miksu, Yoni ja Petri, jotka oletkin saattanut tavata 4 Vuodenaikaa -ravintolassa Tampereen Kauppahallissa tai ravintola 4Vuodenaikaa Pyynikissä. Jos tykkäsit ravintolan ruoasta, tykkäät varmasti myös pitopalvelumme herkuista. :)

”Pitopalvelun pitää pystyä toimittamaan riittävästi herkullista ruokaa, eikä se saa maksaa liikaa”

Yksi salaisista aseistamme on laadukkaat raaka-aineet. Me lähdemme täällä 4Cateringissa siitä, että ruoan pitää olla herkullista ja herkullista ruokaa saadaan, kun kokkimme loihtivat ne laadukkaista raaka-aineista.

Jos tämä kuulostaa sinusta hyvältä, täytä alla oleva lomake ja palaamme asiaan nopeasti. Varauksia on tehty jo tulevalle vuodelle, joten suosittelen lomakkeen täyttämistä pikapuoliin!

Kun olet täyttänyt lomakkeen, lähetämme sinulle menuvaihtoehtoja ja sovimme yksityiskohdista.

Tilaus- / tarjouspyyntö

Juhlien järjestäminen on näin helppoa!

Sinun yhteystietosi
* pakollinen kohta

Ystävällisin terveisin,

Mikko Törrö

P.S. Täytä yllä oleva lomake, niin vastaamme sinulle pian. Toivottavasti päästään palvelemaan sinua ja voimme olla mukana tekemässä juhlistasi ainutlaatuiset! :)